Back To Top

 • Voor Jong . . .

  De schuts is er ook voor de jeugd. Broederschap en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

 • . . . en oud

  Jan Geelen was met statiedag 2014 maar liefst 60 jaar lid! .

 • Oude en nieuwe tradities

  Hiernaast op weg naar de koningskroning, een nieuw traditie sinds enkele tientallen jaren.

 • Dames en meiden van harte welkom

  De tijden veranderen en de schuts verandert mee. Op onze eigen manier proberen we onze oude tradities levend te houden in de huidige tijdsgeest. Daar horen vrouwen bij het gilde bij. En natuurlijk volwaardig lid, vastgelegd in een nieuw unaniem goedgekeurd reglement.

 • Zin om te vendelen of trommen?

  Ben je 8 jaar of ouder en heb je zin om te vendelen of te trommen? We hebben al een gezellige groep tamboertjes en vendeliers maar daar kunnen er meer bij! Heb je zin, laat je ouders dan contact met ons opnemen.

Grubbenvorst en Onzendag 2017

CONVOCATIE GRUBBENVORST EN ONZENDAG

Beste Gildebroeders, Gildezusters en partners,

 

Zondag 28 mei gaan we met een delegatie naar de Bondsdag in Grubbenvorst (vrienden van Jan Klerks). Om 11:30 worden de genodigden ontvangen bij Het Gebroken Slot, Venloseweg 71B te Grubbenvorst. De optocht start om 13:30 in de weide aan de Dorpsstraat, naast de kerk in Grubbenvorst.

Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ONZENDAG, AFSLUITING MEIMAAND:

Woensdag 31 mei verzamelen we om 18:30 bij ’t Rad, vanwaar we om 19.00 uur in processie vertrekken vanaf de kerk naar de Mariakapel. Na de processie wordt u uitgenodigd voor een kop koffie of thee in ‘t Rad.

We hopen op een grote opkomst!

Bij voorbaat dank voor jullie komst,

Namens de Hoogwaardigheidsbekleders,

Deken Schrijver,

Ele van Sluiveld